Aranjamente florale botez

buchete de flori intr-o camera de copii

Flori minunate, pentru o zi speciala

Un copil este intotdeauna un motiv de fericire, iar botezul este primul eveniment important din viata sa. Asigura-te ca petrecerea va fi una de neuitat si alege din timp lumanarea de botez si aranjamentele florale. Floristii nostri ti-au pregatit o serie de idei de aranjamente, pentru toate gusturile si bugetele. De asemenea, din colectia noastra special dedicata acestui eveniment nu lipsesc nici lumanarile decorate cu flori in combinatii diverse, clasice sau moderne, simple sau mai complexe.

Vezi colectia noastra de lumanari si aranjamente florale pentru botez, alege un model, iar daca nu gasesti ceva pe gustul tau spune-ne ce iti doresti si vom face tot posibilul sa te ajutam.

Asadar, completeaza chestionarul de mai jos, spune-ne cateva detalii despre preferintele tale sau contacteaza-ne telefonic pentru a stabili o intalnire cu unul dintre decoratorii nostri florali. Specialistii Florandes.ro iti stau la dispozitie cu drag, pentru a crea special pentru tine si copilul tau cele mai frumoase aranjamente florale pentru botez!

Spune-ne ce iti doresti!



Programeaza acum o intalnire
cu un decorator floral:

comenzi@flordelosandes.ro

0756 199 575

lumanare de botez cu mickey mouse si tort

Plati securizate