Cei mai frumosi trandafiri, direct de la fermele proporii din Ecuador!

Stalpisori

Comanda aranjamente florale de nunta pentru stalpisori decorativi, din flori proaspete! Decorul unei nunti nu este complet fara aranjamente florale, iar stalpii cu flori completeaza elegant sala evenimentului si ii ofera o nota de prospetime si naturalete. Aranjamentele florale pentru nunta de pe stalpisori pot fi cu design curgator sau lucrate la baza, in functie de preferintele tale si in functie de sala in care se desfasoara evenimentul. In plus, stalpisorii cu flori pot fi folositi si la ceremonia religioasa, la biserica.

Aranjamente florale de nunta cu trandafiri, cu orhidee, cu hortensii sau cu flori de sezon – pe toate le poti comanda de pe Florandes.ro, florarie online care ofera si servicii de livrare a aranjamentelor direct la restaurantul unde are loc evenimentul.

Florile pentru nunta ta vor fi cele mai proaspete, deoarece Florandes este importator direct, nu lucreaza cu intermediari si garanteaza calitatea premium a tuturor produselor! Acest lucru se datoreaza si experientei designerilor nostri care se vor ocupa de crearea aranjamentelor florale pentru nunta ta.Stalpisor din minitrandafiri
În stoc

215,00 RON

Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)


Plati securizate