Buchete de trandafiri portocalii

Energie, optimism, pofta de viata – acestea sunt cateva dintre semnificatiile pe care le au buchetele de trandafiri portocalii. Culoarea lor luminoasa se remarca atragand privirile ca un magnet. Astfel, daca vrei sa faci un gest surprinzator fata de o persoana care iti este draga, alege sa oferi buchete de trandafiri portocalii!

Un astfel de buchet ii va spune celei care il primeste ca esti fascinat de ea, ca esti atras de frumusetea si de farmecul ei. Totodata, trandafirii portocalii semnifica entuziasm, pasiune, intensitate. Dar buchetele de trandafiri portocalii pot transmite si mesaje de apreciere sau de felicitare. În aceasta florarie online gasesti cei mai frumosi trandafiri portocalii, in nuante deosebite, cu un aspect impecabil. Indiferent de dimensiunea buchetului comandat, Florandes.ro iti ofera cadou o felicitare pe care o vom personaliza cu mesajul tau.

Modelele de buchete de trandafiri portocalii pe care ti le propunem sunt variate, cu design mai simplu sau mai sofisticat, astfel incat sa acopere toate gusturile. La cererea ta, acestea pot fi insa personalizate in functie de preferinte, in combinatie cu alte flori. Comanda flori online de pe site-ul nostru, iar curierii Florandes.ro se vor asigura ca ele vor ajunge in aceeasi zi la adresa dorita, in stare impecabila.
Buchet de 25 trandafiri Kahala in vaza
Stoc epuizat

250,00 RON

Buchet de 7 trandafiri portocalii si eucalipt
Stoc epuizat

105,00 RON

Buchet de 15 trandafiri portocalii si salal
Stoc epuizat

165,00 RON

Buchet de 11 trandafiri portocalii si eucalipt
Stoc epuizat

145,00 RON

Buchet de 7 trandafiri portocalii si cycas
Stoc epuizat

105,00 RON

Buchet de 7 trandafiri portocalii Nina
Stoc epuizat

100,00 RON

Buchet de 7 trandafiri portocalii
Stoc epuizat

90,00 RON

Buchet de 11 trandafiri portocalii
Stoc epuizat

155,00 RON

Buchet de 15 trandafiri portocalii
Stoc epuizat

175,00 RON

Buchet 9 trandafiri portocalii
Stoc epuizat

115,00 RON

Afisare 1 - 10 din 10 (1 pagini)


Plati securizate