De ce Florandes?

Ce ne face diferiti de alte florarii online

Daca ai ajuns in aceasta florarie online si citesti aceste randuri, inseamna ca doresti sa faci cuiva ziua frumoasa si te intereseaza o comanda de flori online. Ei bine, ai ajuns in locul potrivit. Florandes.ro este magazinul de flori online al Flor de los Andes, unde gasesti specialisti care pot satisface orice gusturi in materie de buchete de flori si de aranjamente florale.

De ce sa ne alegi pe noi?

* Pentru ca aceasta florarie online ofera calitate superpremium la preturi accesibile tuturor. Ne dorim clienti multumiti, care sa revina in aceasta florarie online si care sa zambeasca atunci cand vad buchete de flori. In plus, avem mereu surprize si oferte speciale, deoarece florile pot fi cadouri minunate.

* Toate buchetele si aranjamentele noastre sunt creatii proprii, lucrate cu grija de catre designeri cu experienta. Nu folosim imagini de pe alte site-uri, toate modelele de pe florandes.ro sunt create si fotografiate in atelierul propriu.

* Avem intotdeauna flori proaspete, pentru ca suntem importatori directi, nu lucram cu intermediari. Si incercam sa diversificam constant oferta de flori, astfel incat sa avem posibilitatea de a crea mereu buchete de flori si aranjamente florale deosebite.

* Livrarea florilor o facem prin curieri proprii, astfel ca buchetele ajung la destinatie in stare impecabila.

Plati securizate