Cei mai frumosi trandafiri, direct de la fermele proporii din Ecuador!

Arcade

Florandes.ro realizeaza, la comanda, arcade din flori naturale si alte aranjamente florale pentru nunta sau alte evenimente care au nevoie de un decor special. Aranjamentele florale pentru nunta sunt foarte importante pentru reusita evenimentului din punct de vedere estetic, iar arcada din flori reprezinta deseori primul lucru pe care il vad invitatii, motiv pentru care este esential sa arate impecabil.

Floristii nostri au experienta necesara in crearea de aranjamente florale pentru nunta deosebite, cat si pentru decorarea altor evenimente speciale, astfel incat te pot ajuta sa alegi cea mai buna combinatie de flori, indiferent de ocazie sau buget. Arcadele de flori vor fi asortate decorului de ansamblu al nuntii, iar compozitia de pe ele va fi stabilita in functie de sala in care se desfasoara nunta, de culori, de tematica si de alte detalii semnificative in acest sens.

Totodata, Florandes.ro asigura livrarea aranjamentelor pentru nunta in Bucuresti si Ilfov, prin intermediul propriilor curieri.Arcada din trandafiri si hortensie
În stoc

1.000,00 RON

Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)


Plati securizate