Plata & Livrare

Cum platesc

Pentru a va face cumparaturile cat mai usoare, va oferim mai multe posibilitati de plata, astfel incat sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru dumneavoastra:

  • Ramburs – plata la livrare
  • Plata online cu cardul, prin MobilPay si LibraPay
  • Plata prin transfer bancar
  • Plata cu cash sau card, la sediul unuia dintre magazinele noastre

Livrare

Facem livrari in Bucuresti si in Ilfov, prin curieri proprii. Livrarea comenzilor se face in intervale de cate 3 ore, de la plasarea si confirmarea comenzii. Intotdeauna facem tot posibilul sa respectam intervalele de livrare alese de dvs. in comenzi, dar uneori acest lucru nu poate fi garantat, din cauze independente de noi, cum ar fi traficul ingreunat sau vremea nefavorabila. Totusi, clientii nostri sunt anuntati in timp util, in cazul in care apar astfel de situatii. Nu garantam livrari la ore fixe. Facem exceptii doar daca este posibil, in functie de numarul de comenzi din ziua respectiva. 

Pentru Bucuresti, livrarea este gratuita, la o comanda de minimum 80 lei (inclusiv T.V.A.). In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 80 lei se percepe o taxa de livrare de 15 lei. Pentru Ilfov, costul livrarii este de 30 lei (inclusiv T.V.A.), indiferent de valoarea comenzii.

Comanda minima este de 50 lei.


Programul de livrari este urmatorul:


Luni - Sambata: 8 - 20, cu mentiunea ca doar comenzile primite si confirmate pana la ora 17 vor fi livrate in aceeasi zi, iar cele plasate dupa ora 17 vor fi livrate a doua zi.

Duminica: 9-15, cu mentiunea ca doar comenzile plasate pana in ora 11 vor fi livrate duminica, iar celelalte a doua zi.


Situatii speciale:

Daca din cauze ce nu tin de magazinul www.flordelosandes.ro - fie pentru ca se schimba adresa de livrare, intervalul orar sau ziua de livrare, adresa de livrare este gresita, etc . - comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila pentru livrare pana la sfarsitul zilei, caz in care se va plati o taxa suplimentara de livrare de 15 lei pentru Bucuresti si 30 de lei pentru Ilfov. In situatia in care destinatarul nu a fost gasit la adresa mentionata, buchetul va fi returnat magazinului FLOR DE LOS ANDES, de unde va putea fi ridicat de catre client in maximum 2 zile lucratoare de la acea data. Daca la finalul celor doua zile buchetul nu este ridicat din magazin, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.


Plati securizate