Plata si Livrare flori Bucuresti


CUM PLATESC

Pentru ca ne dorim sa-ti facem cumparaturile cat mai usoare, Florandes.ro iti ofera mai multe posibilitati de plata. Alege-o pe cea mai potrivita pentru tine pentru a avea parte de cele mai bune servicii de livrare flori in Bucuresti si Ilfov:


* Plata online cu cardul, prin MobilPay si LibraPay

* Plata prin transfer bancar

*Plata la livrareLIVRARE

Florandes.ro iti pune la dispozitie servicii de livrare flori in Bucuresti si Ilfov, prin curieri proprii, asa ca putem sa garantam ca buchetele ajung la destinatie in stare impecabila. Livrarea comenzilor se face in intervale de cate 3 ore, de la plasarea si confirmarea comenzii. Comenzile plasate online pana in ora 15:00 vor fi livrate in aceeasi zi.

Bineinteles, poti sa programezi livrarea in orice zi iti doresti si sa stabilesti si intervalul orar in care florile sa ajunga la destinatie. Si pentru ca ne dorim sa-ti oferim o experienta exceptionala, vei primi cadou din partea noastra o felicitare, pe care vom scrie mesajul tau. Serviciile noastre de livrare flori in Bucuresti si Ilfov iti ofera posibilitatea ca numele expeditorului sa ramana anonim, astfel incat sa sporesti misterul din jurul cadoului tau.  

Intotdeauna facem tot posibilul sa respectam intervalele de livrare flori in Bucuresti si Ilfov alese de tine in comenzi, dar uneori acest lucru nu poate fi garantat, din cauze independente de noi, cum ar fi traficul ingreunat sau vremea nefavorabila. Totusi, clientii nostri sunt anuntati in timp util, in cazul in care apar astfel de situatii. Nu garantam livrarea florilor la ore fixe. Facem exceptii doar daca este posibil, in functie de numarul de comenzi din ziua respectiva.

Pentru Bucuresti, livrarea florilor este gratuita, la o comanda de minimum 80 lei (inclusiv T.V.A.). In cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 80 lei se percepe o taxa de livrare de 15 lei.

Pentru Ilfov, se percepe taxa de livrare, indiferent de valoarea comenzii. Valoarea taxei de livrare in Ilfov este diferita pentru fiecare localitate; exceptie fac localitatile apropiate de Bucuresti, care in lista apar cu valoarea taxei 0 lei. 

Balotesti - 50 lei

Corbeanca - 50 lei

Otopeni - 50 lei

Tunari - 40 lei

Voluntari - 30 lei

Mogosoaia - 50 lei

Chitila - 40 lei

Chiajna - 40 lei

Dobroesti - 0 lei

Pantelimon - 0 lei

Branesti - 30 lei

Domnesti - 40 lei

Bragadiru - 40 lei

Popesti-Leordeni - 30 lei

Glina - 30 lei

Cernica - 30 lei

Magurele - 40 lei

Jilava - 40 lei

Berceni - 40 lei

Copaceni - 40 lei


COMANDA MINIMA este de 50 lei.

PROGRAM livrare flori Bucuresti si Ilfov

Luni - Sambata: 9 - 18, cu mentiunea ca doar comenzile primite si confirmate pana la ora 15:00 vor fi livrate in aceeasi zi, iar cele plasate dupa ora 15:00 vor fi livrate a doua zi.

Duminica: 9-15, cu mentiunea ca doar comenzile plasate pana sambata la ora 15 vor fi livrate duminica, deoarece in cursul zilei de duminica nu preluam comenzi cu livrare in aceeasi zi.
SITUATII SPECIALE livrare flori Bucuresti si Ilfov


Daca din cauze ce nu tin de magazinul Florandes.ro - fie pentru ca se schimba adresa de livrare, intervalul orar sau ziua de livrare, adresa de livrare este gresita, etc . - comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila pentru livrare pana la sfarsitul zilei, caz in care se va plati o taxa suplimentara de livrare de 15 lei pentru Bucuresti si 30 de lei pentru Ilfov. In situatia in care destinatarul nu a fost gasit la adresa mentionata, buchetul va fi returnat magazinului Florandes, de unde va putea fi ridicat de catre client in maximum 2 zile lucratoare de la acea data. Daca la finalul celor doua zile buchetul nu este ridicat din magazin, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.


Plati securizate